Totalul afișărilor de pagină

luni, 2 iulie 2012

prin ploaieprin ploaie

MĂ GÂNDESC... - multi

~TE IUBESC~ - images

.DACĂ TU

eu...

@ TRAFICUL VIETII MELE @ - heart

Mi-e frig şi sete, încă mai rezist 
Dar nu e nimeni să-mi deschidă poarta, 
Am sufletul în mine plâns şi trist, 
La scurgerea de timp eu doar asist 
Mi-e foarte greu să mă împac cu soarta... 
Mi-am spulberat viaţa ca şi fumul 
Ce urcă-n ceruri iute şi dispare 
Eu n-am ştiut de loc a găsi drumul 
Am obosit tot căutând tărâmul 
Cu vise mari închise în zăvoare 
Acum mă învârtesc printre ruine, 
Şi viitorul e mult prea departe. 
La scurgerea de timp eu doar asist 
Mi-e foarte greu să mă împac cu soarta, 
Am sufletul în mine plâns şi trist, 
Mi-e frig şi sete, vreau să mai rezist... 
Dar nu e nimeni, să-mi deschidă poarta...

Suflet trist - pentru tine

miercuri, 20 iunie 2012

Sa nu te temi...

"Să nu-ţi fie teamă de duşmanul tău: cel mai rău lucru pe care ţi-l poate face este să te ucidă. Să nu te temi nici de prietenul tău: cel mai rău lucru pe care ţi-l poate face este să te trădeze. Teme-te însă de indiferenţă. Căci prin tăcerea ei, prin consimţământul ei tacit, te ucide şi te trădează în acelaşi timp"
(N. Mihalkov)



SFÂRŞIT

cand...




Cand Soarele apune...si totul se intuneca in lumea ta... cand simti o apasare atat de puternica in adancul sufletului tau...cand te simti atat de dezamagit...cand durerea si tristetea te invaluiesc si iti sterg zambetul de pe fata...adu-ti aminte ca Soarele va rasari din nou.. ca dupa fiecare furtuna...dupa fiecare tunet si fulger ce iti lumineaza pentru o secunda sufletul intunecat...vine vremea buna...vine lumina si caldura...!!!

eu...



Te iubesc ! Tu esti singurul lucru bun care mi s-a intamplat in viata. Tu esti singura persoana care imi da puterea sa merg mai departe si sa infrunt greutatile vietii. Te iubesc pentru ca existi , te iubesc pentru ca imi esti aproape , te iubesc pentru ceea ce esti, iubesc sufletul tau , iubesc zambetul tau , iubesc privirea ta , iubesc la nebunie sa te ating .. , iubesc la nebunie sa te sarut , te iubesc in fiecare secunda ce trece din viata mea. Te iubesc atunci cand plangi, te iubesc atunci cand razi , te iubesc cu toata fiinta mea , te iubesc atunci cand dormi, te iubesc atunci cand nu esti langa mine, te iubesc si mai mult cand esti langa mine, te iubesc pentru ca imi umpli viata si ma faci fericit dandu-i un scop ..o existenta . Pana si aerul pe care il respiri s-a indragostit de tine, pana si cei mai frumosi ochi din lume sunt gelosi pe ochii tai minunati. Atunci cand tu esti trista cerul plange pentru tine, iar cand esti fericita soarele radiaza de fericire. Ma bucur si ii multumesc lui Dumnezeu ca mi te-a adus in viata, secunda cu secunda, minut cu minut..
   Te iubesc si nu as renunta niciodata la tine, nu stiu ce m-as face daca ar trebui sa traiesc fara tine. Ce as putea face cu viata mea daca tu nu ai fi in ea. Ce rost ar avea zilele mele.. daca tu nu ai exista in ele? Te iubesc mai mult ca ieri si mai putin ca maine , te iubesc pana la infinit si inapoi tu esti tot ce mi-as fi putut dori de la viata. Alaturi de tine traiesc cel mai frumos vis din univers. In incheiere as vrea sa iti spun ca esti totul pentru mine, si ca te iubesc enorm, si voi lupta zi de zi ca visul sa nu se sfarseasca, sa fim doua inimi pereche, ca si nimeni niciodata sa nu ne poata trezi din acest vis frumos, pe care-l traim. O poveste de iubire, doar tu si eu , doua suflete pereche , care se vor iubi mereu. Am vrut sa iti scriu doar 1% din motivele pentru care te iubesc!